loading...

Ξένες διάσημες ηθοποιοί που δούλευαν ως στρίπερ!!!



Οι διάσημοι που δούλευαν ως στρίπερ...

Μια εμφάνιση ή μία δουλειά τους είναι αρκετή για να αυξήσει την περιουσία τους κατά πολλά εκατομμύρια. Ωστόσο, η ζωή για τους σταρ δεν ήταν ανέκαθεν ρόδινη.

Πολλοί έχουν αναγκαστεί να κάνουν «περίεργα» επαγγέλματα για να βγάλουν τα προς το ζην. Αρκετοί, μάλιστα έχουν βγει, κυριολεκτικά, από τα ρούχα τους και τώρα πια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το παραδεχθούν. Άλλωστε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!


Ντίτα φον Τιζ
Η γυναίκα που έδωσε άλλο στυλ στο στριπ-τιζ. Άρχισε την καριέρα της στα 18 και οι εμφανίσεις της διαφέρουν πολύ από αυτό που έχουν στο μυαλό οι περισσότεροι όταν ακούν τη λέξη στρίπερ.



Κάρμεν Ελέκτρα
Πριν γίνει ένα από τα κορίτσια του Μπέιγουοτς, η Κάρμεν έβγαζε λεφτά βγάζοντας τα ρούχα της. Όχι μόνο δεν ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό, αλλά είναι και υπερήφανη. Απόδειξη, ότι έχει λανσάρει τη δική της σειρά από... στύλους χορού!




Ντιάμπλο Κόντι
Πριν γίνει επιτυχημένη σεναριογράφος, η Ντιάμπλο Κόντι ήταν μια πολύ επιτυχημένη στρίπερ. Και πριν από αυτό, ήταν μια καλή γραμματέας, η οποία όμως βαριόταν θανάσιμα. «Ήθελα να κάνω κάτι άγριο και λιγότερο βαρετό», λέει η Κόντι, η οποία παράτησε τα ταγιέρ και φόρεσε τις ζαρτιέρες. Η εξιστόρηση της πορείας της στα στριπτιζάδικα δεν της απέφερε μόνο χρήματα, αλλά και ένα Όσκαρ σεναρίου!



Lady Gaga
Σιγά μην έλειπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή. Η Lady Gaga έβγαλε τα πρώτα της χρήματα στα 18 της, χορεύοντας ημίγυμνη υπό τους ήχους των Black Sabbath Και των Guns ‘n Roses, σε ένα καταγώγιο της Νέας Υόρκης.



Κόρτνεϊ Λαβ
Η «bitch» του ροκ και χήρα του Κερτ Κομπέιν είχε περάσει πολλά φεγγάρια χορεύοντας σε στριπ κλαμπ. Μάλιστα, έκανε και διεθνή καριέρα, αφού η χάρη της έφθασε μέχρι το Τόκυο και το Χονγκ-Κονγκ!



Νάντια Σούλεμαν
Δεν τη λες ακριβώς σταρ, αλλά κέρδισε κι αυτή μια θέση κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, φέρνοντας στον κόσμο τα περίφημα οκτάδυμα. Η Νάντια Σούλεμαν δούλεψε αρκετά χρόνια ως στρίπερ, με το ψευδώνυμο Αντζελίνα. Τι θα πει «ποια Αντζελίνα»;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Earn Money From Your PC!!!